11.si Düzenlenen Geleneksel İftar Programımız
Meslek Örgütümüz tarafından bu yıl 11.'si düzenlenen iftar programımızda Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Bülent Tüfenkçi, Devlet ve AB eski Bakanı Sayın Egemen Bağış, Es Medya Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti MKYK Üyesi Ethem Sancak ile çok sayıda bürokrasi ve sivil toplum örgütü yöneticilerimizi ağırladık.

Bayrampaşa Sebze Meyve Halindeki esnaf, çalışan ve müşterilerimizin yoğun ilgi gösterdiği iftarımız 2000 kişiye ev sahipliği yaptı.

İftar sonrası Gümrük ve Ticaret Bakanımızla hal yasasındaki sorunlar ve özellikle yaz sezonunun gelmesiyle birlikte kavun karpuz başta olmak üzere tüm ürünlerde hal dışında satılan mallara acilen tedbir alınması yönünde bir görüşme gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Nevzat Dayan organizasyonumuzla ilgili yaptığı değerlendirmesinde:

"Bayrampaşa halimizde artık tam bir gelenek halini alan dev bir sofra kuruyoruz ve Ramazan'ın bereketini paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yine bu iftar etkinliğimizle gerek siyaset gerekse bürokrasi ve sivil toplum örgütlerinden misafirlerimizi ağırlamak ayrı bir mutluluk kaynağı oluyor. Bu vesileyle bir çok davet arasından hal esnaflarımızla bir arada olmayı tercih ederek bizlerle buluşan Bülent Tüfenkçi Bakanıma, Siirtli hemşehrilerimiz Egemen Bağış Bakanıma ve Ethem Sancak ağabeyime yine tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum."