Hal Müdürü'nün Özgeçmişi

Seyit Ahmet OLGUN, 1954 yılında doğdu. İlkokulu 1967 yılında Suluova'da, orta öğrenimini 1974 yılında Merzifon'da tamamladı. 1975 yılında girdiği üniversiteden 1979 yılında mezun oldu. 1980 - 1993 yılları arasında İstanbul'un çeşitli liselerinde öğretmenlik ve okul müdürlüğü yaptı. 1993 - 1997 yılları arası koordinatörlük yaptı. 19.11.1999 tarihinde Özel İstanbul Amerikan Koleji Genel Koordinatörlüğü'nden istifa ederek,
24.11.1999 tarihinden itibaren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'nde görev yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın açmış olduğu İngilizce kurslarına, hizmet içi eğitim seminerlerine ve 1986 yılında yapılan 12. Milli Eğitim Şurası'na katıldı. Eğitim-öğretim amaçlı Avrupa, Ortadoğu, Türk Cumhuriyetleri ve Balkanlarda çeşitli araştırma ve incelemelerde bulundu.

2 Ağustos 2004 tarihinde Ambarlar Müdürlüğü görevine atanan OLGUN, 31.10.2005-26/11/2014 tarihleri arasında Levazım ve Ayniyat Müdürü olarak görev yaptı. 26/11/2014 tarihinde Hal Müdürü görevine atanan OLGUN, evli ve üç çocuk babası olup Arapça ve İngilizce bilmektedir.

MÜDÜRLÜĞÜN BAĞLI BULUNDUĞU BİRİMLER

Hal Müdürlüğü İstanbul büyükşehir Belediye Başkanlığı Gıda Tarım ve Hayvancılık Daire Başkanlığı altında hizmet vermektedir.

MÜDÜRLÜĞÜN GÖREVLERİ

Müdürlüğün amacı Belediyemiz sınırları içerisinde vuku bulan yaş sebze ve meyve ticaretinin kalite, standart ve sağlık kurallarının uygun olarak serbest rekabet sistemi içerisinde yapılmasını sağlamak, üretici ve tüketiciler ile yaş sebze ve meyve ticaretini meslek edinenlerin çıkarlarını korumak, toptancı hallerini modern ve çağdaş bir alt yapı sistemine kavuşturmaktır.

MÜDÜRLÜK YÖNETMELİĞİ

Haller Müdürlüğünün tabi olduğu yönetmeliği bilgisayarınıza kaydederek inceleyebilirsiniz. Bunun için lütfen burayı tıklayınız.

Ad Soyad: Seyit Ahmet OLGUN
Görev: Müdür